Elevator Pitch Workshop

In de workshop Elevator Pitch oefenen ondernemers hun Pitch. Deelnemers aan deze workshop kennen de theorie en hebben via mijn nieuwsbrief de serie artikelen over het maken van ‘Een geweldige Elevator Pitch maken’ gelezen. Het is tijd om er in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Wil je sparren met anderen? Direct feedback op jouw Elevator Pitch ontvangen? Kom dan naar deze workshop, want we gaan oefenen, oefen, slijpen en oefenen. Twee mensen weten meer dan één,
en deze middag levert reacties op van veel meer mensen.

Alle deelnemers werken aan hun sterke Pitch én komen uit diverse vakgebieden. Zij geven vanuit hun perspectief  inzichten om ieders Elevator Pitch te verbeteren. Meld je nu aan. Vol = vol!

Investering
De investering in jouw Elevator Pitch bedraagt € 79, exclusief btw. Dit is inclusief het e-book. Daarnaast zorg ik voor deelname aan één bijeenkomst waar je jouw Elevator Pitch kunt uitspreken voor andere ondernemers, die niet hebben deelgenomen aan de workshop.

Meenemen
Een goed humeur en een mindset die open staat voor suggesties van anderen. Pen en papier is ook handig, evenals een goede internetverbinding

Duur & locatie
De workshop duurt ongeveer 5 uur en start rond 10 uur. De workshop wordt online gehouden, zolang we niet offline kunnen afspreken. Offline wordt het gehouden in Utrecht, vlakbij het centraal station. De exacte data worden aan deelnemers bekend gemaakt.

  Ja, ik neem deel aan de workshop Elevator Pitch maken ( € 79,- exclusief btw)

  Naam bedrijf

  Contactpersoon *

  Straat + huisnummer *

  Postcode en Woonplaats *

  Telefoonnummer *

  Website

  E-mailadres *

  Ik meld me aan voor de workshop in:
  juni

  juli

  augustus

  september

  Toelichting / Suggestie / Vraag

   

  Terug naar boven