Woordzoeker en top 5 artikelen 2018

tekst lettersHet lijkt erop dat dit een traditie begint te worden. Net als voorgaande jaren sluit ik het laatste artikel van het jaar af met een woordzoeker. Kies de juiste beginletter, kies de juiste eindletter en verbindt het tot een woord. Lezers die de puzzel oplossen, lezen mijn persoonlijke boodschap aan hen.

De inhoud van de woordzoeker draag ik dit jaar op aan mijn opdrachtgevers. De woorden in de woordzoeker zijn delen van de bedrijfsnaam van mijn opdrachtgevers, de plaats waarin hun bedrijf is gevestigd of het vakgebied waarin zij opereren. Wie meer wil weten, kan de pagina Opdrachtgevers bekijken. Deze is onlangs geheel vernieuwd, net als de pagina beoordelingen.

Wie lost deze woordzoeker het snelst op? Stuur uw tijd door via het reactieformulier. Ik waardeer het zeer wanneer jullie de woordzoeker via social media delen, en dus een keer voor mij digitale herrie schoppen.

Lezers die de puzzeltijd insturen én voor digitale tamtam zorgen, maken kans op een gratis tekst of tekstadvies. Uit alle inzendingen maak ik een top 10 met de snelste scores waarna ik als winnaars selecteer de deelnemers die op plaats 3 en 6 eindigen.

Top 5 meest gelezen artikelen in 2018