Webteksten laten schrijven is topsport

webteksten laten schrijvenVindbare webteksten brengen vele zoekenden naar uw website. Pakkende webteksten veranderen de lezer in een potentiële klant. Duidelijke webteksten sporen hem aan tot actie en verhogen uw omzet. Voor de moderne ondernemer is goede webteksten laten schrijven daarom topsport.

De kunst van goede webteksten laten schrijven is de ondernemer zijn focus te laten leggen op datgene waar hij goed in is. Hij houdt zich bezig met zijn potentiële klant, steekt zijn voelsprieten uit en speelt in op onderwerpen en vragen die er leven.

Hij loopt het hardst voor zijn klanten, want dat levert hen de beste service en hem waardevolle informatie op.
Informatie waarmee de ondernemer de eerste Olympische etappe van deze estafetteloop wint van zijn concurrenten. Hij is Olympische topsporter in zijn vakgebied en kan daardoor als eerste het stokje met input overdragen aan deze tekstschrijver, een topsporter met de focus op tekstschrijven voor websites.

Tweede etappe: tekstschrijven

In de tweede etappe speel ik als tekstschrijver in op de behoefte aan informatie, want daar zoeken potentiële klanten naar. Mijn geoefende vingers veranderen uw input in een goed verhaal die de online honger naar informatie van uw potentiële klant stilt.  Tevens zorg ik dat de tekst een organische topconditie heeft die aan de strenge selectie-eisen van de zoekmachine autoriteit Google voldoet.

Een webtekst schrijven vergt oefening, concentratie, wilskracht en aanpassingsvermogen. De informatiebehoefte van potentiële klanten is voortdurend in beweging, evenals de standaarden voor het bepalen van de positie in de zoekresultaten en het zoekgedrag van potentiële klanten. Trending zoekwoorden van vorig jaar kunnen nu volledig in onbruik zijn geraakt.

Regelmatig webteksten laten schrijven met vernieuwde informatie zorgt ervoor dat de voorsprong behouden blijft in dit dynamische speelveld. En u speelt dan meteen in op nieuwe ontwikkelingen die het spel beïnvloeden.

Webteksten laten schrijven is teamsport

Sommige ondernemers lopen de estafette alleen, terwijl duidelijk is dat de gouden medailles steevast naar teams van topsporters gaan. Als tekstschrijver kneed ik de informatie van de ondernemer tot een webtekst in optimale vorm, waarbij vindbaarheid en leesbaarheid hoog scoren in de ogen van de Olympische jury.

Het podium van de eerste tien zoekresultaten komt daarmee dichterbij, juist doordat ik op afstand van uw onderneming sta. Deze tekstschrijver filtert daardoor sneller en beter de hoeveelheid input in nuttig, nodig en overbodig. Schrijven is immers schrappen om de boodschap in vindbare en leesbare webteksten verpakken.

Gaan voor goud

Daarmee brengt deze topsporter in tekstschrijven het stokje met die pakkende boodschap en actuele zoekwoorden langs de snelste route naar uw potentiële klant. In de derde etappe neemt hij uw informatie razendsnel tot zich, wat de potentiële klant regelrecht naar uw bedrijf brengt.

Daar wacht u op hem, voor de vierde en laatste Olympische etappe. Eentje van persoonlijke aandacht en service. De finish komt in zicht. En jaaa!!! Als eerste over de lijn. Het is goud! Product verkocht! Weer een plak er bij.

Wanneer gaan we samen trainen?