Website teksten laten schrijven die voor jou werken

Wil je webteksten laten schrijven die zoekenden vinden en lezers lezen? Ga voor wervende teksten die kietelen met pakkende koppen en prikkelende zinnen. Voor seo-teksten en conversie. Ga voor website teksten die voor jou werken.

Hoe mooi is het als jouw website verandert in een marketingkanon! Dus niks geen passief naslagwerk waar gekeken word ná het spreken van een medewerker die een visitekaartje gaf. Maar een actieve marketingtool die zelfstandig klanten genereert, en zorgt dat klanten contact opnemen of kopen, ná het lezen van de professionele webteksten.

Professionele webteksten laten schrijven helpt de boel om te draaien. Van iets dat tijd, geld en moeite kost, naar een stuk gereedschap dat nieuw werk en geld oplevert. Wervende website teksten vertellen een goed en mooi verhaal, geven duidelijke informatie en maken klanten enthousiast.

Landingspagina laten schrijven

Landingspagina’s bevatten webteksten over één specifiek onderwerp voor één specifieke doelgroep. Hoe afgebakender de informatie, hoe beter deze aansluit op de doelgroep. Oftewel, hoe zachter de landing, des te meer lezers in de wolken zijn.

Wil je landingspagina’s laten schrijven, combineer het dan met gerichte marketingcampagnes om traffic te genereren. Dat trekt de doelgroep die sales funnel in en verhoogt de conversie.

Webteksten laten schrijven? Vertel je wensen!


  1: Interview

  Als eerste vertel je mij over  het onderwerp. Jij bent de inhoudelijk expert, ik verwoord het slechts op een pakkende manier in de webtekst. Ik denk vanuit de klant, en stel vragen waarop hij het antwoord wil lezen. Dat is informatie die verkoopt of overtuigd. Dat schrijf ik op.

  2: Research

  Welke zoekwoorden gebruikt de doelgroep om jouw producten en diensten te vinden? Wat schrijven concurrenten over dit onderwerp? Alleen met deze informatie kan een bedrijf zich onderscheiden. Ik zoek het uit en verwerk de relevante informatie in de webteksten.

  3: Schrijven

  De derde stap is de webteksten schrijven. Ik schrijf zakelijke teksten die de lezer aanspreken, die vindbaar zijn in zoekmachines, de aandacht trekken en klanten informeren en aansporen tot de gewenste actie. Webteksten die converteren, met unieke invalshoeken.

  4: Publiceren

  Is alle feedback in de webtekst verwerkt, dan kan ik het op de website publiceren. Ik schrijf een goede zoekmachinevriendelijke url, een pakkende metatekst, en zet ik de punten op de i. Daarmee richt ik de webtekst zo in dat zoekmachines het prioriteit geven.

  SEO-teksten laten schrijven

  Jouw potentiële klanten googelen terwijl jij dit leest. Vinden zij jouw website niet meteen online, dan gaan ze naar de concurrent. Goede SEO-teksten maken websites vindbaar in Google. Dat is geen luxe, maar bittere noodzaak!

  Met mijn succesformule voor zoekmachines schrijf ik SEO-teksten die vindbaar zijn, leesbaar zijn, en de zoekende de gewenste informatie geeft. Dat trekt zoekenden, verandert hen in lezers, en leidt tot conversie.

  Webtekst neemt werk uit handen

  Goede webteksten schrijven kost tijd. Dus kunnen webteksten de ondernemer maar beter werk uit handen nemen.

  Lees meer →

  “Aan de slag met contentmarketing”

  Het 1e blog is zo geschreven, voor het 2e nieuwsbericht is er een idee. En dan…? Blogs laten schrijven is ideaal om kennis te delen.

  Lees meer →

  “Webteksten zo voor elkaar”

  Henk-Jan verdiept zich in de materie en weet er vervolgens meer over te vertellen dan ikzelf. Daarna komt er nog goed advies.

  Lees beoordeling →

  Hoog in Google scoren

  Bovenaan in de zoekresultaten staan. Het is een wens van vele ondernemers. Echter, er is maar één eerste plek.

  Lees meer →

  Terug naar boven