Wat doe ik

tekstschrijvers

Teksten schrijven

De teksten op uw bedrijfswebsite of in uw brochure hebben maar één doel: het informeren van uw doelgroep: de lezer, uw potentiële klant. Daarom schrijf ik teksten die vertellen wat hij over uw product of dienst wil weten, want dat is wat hem interesseert.

lees meer →

persberichten schrijven

Persbericht schrijven

Een persbericht schrijven is een goed opgebouwd verhaal schrijven. Een verhaal vertellen dat de journalist intrigeert. Trekt u zijn aandacht, dan kan dat de naamsbekendheid vergroten van uw bedrijf en u veel gratis publiciteit opleveren bij een breed publiek.

lees meer →

digitale nieuwsbrief versturen

E-mail Marketing

E-mail Marketing brengt uw boodschap naar de klant toe. Een digitale nieuwsbrief versturen een effectieve manier van reclame maken voor uw bedrijf. U komt gemakkelijk onder de aandacht en uw doelgroep blijft eenvoudig op de hoogte van uw activiteiten.

lees meer →

content marketing

Content Marketing

Content Marketing is het vertellen van verhalen aan uw potentiële klant. Verhalen met gevoel, met passie, en met herkenning, zodat mensen dit als het ware zelf beleven. Content Marketing zorgt voor een sterke voorkeur voor uw merk en creëert daarmee vraag naar uw product.

lees meer →

social media marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing is bij uitstek geschikt om de interactie met potentiële klanten op te zoeken. Iedereen houdt ervan een goed verhaal te horen en dat aan anderen te vertellen. We delen verhalen massaal met elkaar, want dat vinden we leuk.

lees meer →

communicatieplan schrijven

Communicatieplan schrijven

Een communicatieplan legt het fundament voor een duidelijke informatiestructuur van de website en beantwoordt drie hoofdvragen. Centraal staat het uitdragen van uw boodschap aan de geselecteerde doelgroep en  het kiezen van de juiste digitale middelen.

lees meer →

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Journalisten

Terug naar boven