Wat doe ik

tekstschrijvers

Teksten schrijven

De teksten op uw bedrijfswebsite of in uw brochure hebben maar één doel: het informeren van uw doelgroep: de lezer, uw potentiële klant. Daarom schrijf ik teksten die vertellen wat hij over uw product of dienst wil weten, want dat is wat hem interesseert.

persberichten schrijven

Persbericht schrijven

Een persbericht schrijven is een goed opgebouwd verhaal schrijven. Het is een verhaal vertellen dat de journalist intrigeert. Iets waar hij meer van wil weten. Trekt u zijn aandacht, dan kan dat uw bedrijf veel gratis publiciteit bij een breed publiek opleveren.

communicatieplan schrijven

Communicatieplan schrijven

Een communicatieplan legt het fundament voor een duidelijke informatiestructuur van de website en beantwoordt drie hoofdvragen. Centraal staat het uitdragen van uw boodschap aan de geselecteerde doelgroep en  het kiezen van de juiste digitale middelen.

content marketing

Content Marketing

Content Marketing is het vertellen van verhalen aan uw potentiële klant. Verhalen met gevoel, met passie, en met herkenning, zodat mensen dit als het ware zelf beleven. Content Marketing zorgt voor een sterke voorkeur voor uw merk en creëert daarmee vraag naar uw product.

social media marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing is bij uitstek geschikt om de interactie met potentiële klanten op te zoeken. Iedereen houdt ervan een goed verhaal te horen en dat aan anderen te vertellen. We delen verhalen massaal met elkaar, want dat vinden we leuk.

digitale nieuwsbrief versturen

E-mail Marketing

Met E-mail Marketing brengt u de boodschap van uw onderneming naar uw klant toe. Het is een effectief middel om uw nieuws onder de aandacht te brengen. Voor uw doelgroep is het een gemakkelijke manier om op de hoogte blijven van uw activiteiten.

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Journalisten
Tekstnet

Terug naar boven