Een tekst schrijven die uw klant leest

Een zakelijke tekst schrijven die vindbaar is én de aandacht trekt. Een tekst die de doelgroep informeert én activeert. Dat doet deze tekstschrijver door die informatie op te schrijven die jouw klant wil weten én dus wil lezen.

Een informatieve tekst schrijven voor een website, een digitale nieuwsbrief of brochure. Dat schrijft deze tekstschrijver volgens de journalistieke aanpak. Dit zorgt ervoor dat de tekst antwoord geeft op de belangrijkste vraag van jouw klant, en jouw boodschap overbrengt.

Als tekstschrijver kietel ik de lezer met pakkende koppen, stellige uitspraken en gebruik ik de online mogelijkheden om hem op creatieve wijze aan te sporen tot actie. Ik stel vanuit het klantperspectief de vragen, benoem zijn voordelen en vertaal jouw antwoorden.

Een informatieve tekst schrijven met inhoud die duidelijk is. Een wervende tekst schrijven die de informatie begrijpelijk uitlegt. Een tekst schrijven met een goed verhaal, dat vergroot jouw naamsbekendheid. Dat biedt de lezer zekerheid, geeft hem vertrouwen en spoort aan tot kopen.

Teksten laten schrijven? Klik hier!

tekst schrijven

Mijn 7 garanties voor uw teksten

  • Vreemden Vrienden Klanten Ambassadeurs
  • Journalistieke schrijfstijl met inhoud die jouw klanten willen lezen.
  • Betere vindbaarheid van jouw website in zoekmachines.
  • Teksten met unieke invalshoeken die de naamsbekendheid vergroten.
  • Nieuwe inzichten en ideeën om jouw klant te sporen tot actie.
  • Toename social presence en waardering: meer likes en delen.
  • Teksten die lezers activeren en zorgen voor verkopen.

Dit vinden klanten

Lees de klantbeoordelingen →

SEO tekst schrijven

Voor webteksten is vindbaarheid in zoekmachines een belangrijke factor. Ik gebruik daarom de succesformule voor zoekmachines waarmee ik zoekwoorden verwerk in de tekst langs de gulden middenweg.

Immers, een SEO tekst schrijven die hoog scoort in Google en onprettig leest, levert alleen nieuwe websitebezoekers op die zo weer weg zijn. En een prettig leesbare webtekst die onvindbaar is in Google trekt geen nieuwe bezoekers en wordt niet gelezen. Daarom wil ik een SEO tekst schrijven die vindbaar is in zoekmachines en prettig leest voor jouw klant.

Ja, ik wil goede SEO website teksten!

Werkwijze tekst schrijven

Het schrijven van teksten begint met een persoonlijk gesprek en interview. Dit kan per videochat, telefonisch of op locatie plaatsvinden. Ik vraag naar het doel van de tekst, voor wie de tekst bestemd is, en stel vragen over andere inhoudelijke zaken.

Daarna doe ik research naar het onderwerp en stel ik een plan van aanpak voor. Tevens bekijk ik relevante zoekwoorden voor de SEO.

Na akkoord ga ik de eerste teksten schrijven. Jij geeft hier als inhoudelijk expert vervolgens feedback op, waarmee ik een tweede en betere versie van de tekst schrijven kan. Dit herhalen we enkele keren tot er een goede tekst is. Daarna ga ik de volgende tekst schrijven.

Een professionele tekstschrijver doet waar hij goed in is: teksten schrijven. Een tekst laten schrijven levert daarom kwaliteit, tijd en winst op vergeleken met zelf een tekst schrijven. Je ontvangt heldere teksten en kunt zo meer tijd besteden aan zaken waar jij goed in bent.

Terug naar boven