Een tekst schrijven die uw klant leest

Een zakelijke tekst schrijven dient slechts één doel: iets vertellen of uitleggen aan uw doelgroep, uw klant. Daarom schrijft deze tekstschrijver teksten over wat hij over het product of dienst wil weten, want dat is wat uw klant wil lezen.

Een informatieve tekst schrijven voor een website, een digitale nieuwsbrief of een brochure, doe ik altijd volgens de journalistieke aanpak. Dat zorgt ervoor dat de tekst het antwoord geeft op de belangrijkste vraag van uw klant, en uw boodschap overbrengt.

Ik benoem de voordelen en win zijn vertrouwen. Als tekstschrijver kietel ik de lezer met pakkende koppen en stellige uitspraken. Bij online publicaties gebruik ik tevens de creatieve mogelijkheden van de digitale wereld om hem aan te sporen tot actie.

Echter, een informatieve tekst schrijven met inhoud die duidelijk is. En een wervende tekst schrijven die de informatie op een leuke manier begrijpelijk uitlegt, dat is de basis. Dat is het belangrijkste.

teksten schrijven

Wilt u een tekst laten schrijven?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij deze tekstschrijver.

 

Mijn 6 garanties voor uw teksten

  • Vreemden Vrienden Klanten Ambassadeurs
  • Journalistieke schrijfstijl met inhoud die uw klanten willen lezen.
  • Verbeterde vindbaarheid van uw website in zoekmachines.
  • Uw belangrijkste boodschap in elke tekst bovenaan.
  • Toename social presence en waardering: meer likes en delen.
  • Triggers in teksten die leiden tot meer verkopen.

 

U wilt burgers informeren? Nee, u wilt dat ze de informatie begrijpen.
U wilt een activiteit aankondigen? Nee, u wilt dat mensen deelnemen.
U wilt een product promoten? Nee, u wilt dit product verkopen. 

SEO tekst schrijven

Voor webteksten is vindbaarheid in zoekmachines een belangrijke factor. Ik gebruik daarom de succesformule voor zoekmachines waarmee ik zoekwoorden verwerk in de tekst langs de gulden middenweg.

Immers, een SEO tekst die hoog scoort in Google en onprettig leest, levert alleen nieuwe websitebezoekers op die zo weer verdwenen zijn. En een prettig leesbare webtekst die onvindbaar is in Google trekt geen nieuwe websitebezoekers en wordt niet gelezen. Daarom wil ik een seo tekst schrijven die vindbaar is in zoekmachines en prettig lezen voor uw klant.

Vraag vrijblijvend een offerte aan over tekst schrijven

Terug naar boven