Social Media Content Marketing

Wil je een lawine aan reacties en deelacties op social media veroorzaken? Laat dan prikkelende zinnen voor jouw social media updates schrijven. Een introducerend praatje bij een inspirerend of gewoonweg grappig  (bewegend) plaatje. Dat vinden mensen leuk. Dat zorgt voor een social media lawine.

Zullen we een Social Media Lawine creëren?

Stel dat elke persoon gemiddeld een online netwerk heeft van honderd personen. En dat gemiddeld tien procent uw bericht deelt.

U  Uw netwerk Het netwerk van uw volgers
1 10 x gedeeld 100 x gedeeld                         1000 x gedeeld

Hoe leuker dat verhaal of filmpje, hoe groter het vertrouwen, de loyaliteit en klanttevredenheid. Er ontstaat een sterkere voorkeur voor uw merk en dat zorgt voor meer verkopen. Vreemden worden vrienden, worden klanten, worden ambassadeurs die zorgen voor nieuwe vreemden.

Digitale mond-tot-mond-reclame is een fenomeen dat dagelijks honderden keren gebeurd. Met Social Media Marketing groeit uw netwerk, uw bereik, en uw bedrijf. Het is net een sneeuwbal die steeds sneller van een berg afrolt, groeit, en verandert in een Social Media Lawine.

Grijp dus die kans! Goede verhalen worden gedeeld en gaan viraal.

Hoe werkt het?

Webteksten, artikelen en blogs worden veelal gelezen op het moment dat deze live gaan. Dat is zonde van deze content wanneer het bij dat ene moment blijft. Social Media Content Marketing is bij uitstek geschikt om uw content (opnieuw) onder de aandacht te brengen.

Immers, iemand die u pas sinds vandaag volgt heeft alle updates van gisteren en daarvoor gemist. En als u ’s middags online kijkt, scrollt u echt niet meer door alle updates van vanochtend.
De kracht van communicatie is herhaling en daar is Social Media Content Marketing bij uitstek geschikt voor.

De Digitale Herrieschopper scant uw webteksten op interessante feiten en zet deze via de speciaal hiervoor bestemde applicatie om in updates met een link naar de webpagina. Vervolgens worden deze volgens planning op de ideale momenten gepubliceerd.

Informeer naar de mogelijkheden

De voordelen van Social Media Content Marketing

Bezoekers website: +56%
Nieuwsbriefabonnees: +23%
Free publicity door liken en delen van content: +45%
Triggers en verkoopkansen: +59%
Verdieping naar uw bestaande netwerk: +72%
Groei netwerk: +48%
Terug naar boven