Social Media Content Marketing

Wil je een lawine aan reacties en deelacties op social media veroorzaken? Laat dan prikkelende zinnen voor jouw social media updates schrijven. Een introducerend praatje bij een inspirerend of gewoonweg grappig  (bewegend) plaatje. Dat vinden mensen leuk. Dat zorgt voor een social media lawine.

Zullen we een Social Media Lawine creëren?

Stel dat elke persoon gemiddeld een online netwerk heeft van honderd personen en gemiddeld tien procent hiervan jouw bericht deelt.

Jij Jouw netwerk Het netwerk van jouw volgers
1 10 x gedeeld 100 x gedeeld                         1000 x gedeeld

Hoe leuker dat verhaal of filmpje, hoe groter het vertrouwen, de loyaliteit en klanttevredenheid. Er ontstaat een sterkere voorkeur voor het merk en dat zorgt voor meer verkopen. Vreemden worden vrienden, worden klanten, worden ambassadeurs die zorgen voor nieuwe vreemden.

Digitale mond-tot-mond-reclame is een fenomeen dat dagelijks honderden keren gebeurd. Met Social Media Marketing groeit jouw netwerk, jouw bereik, en jouw bedrijf. Het is net een sneeuwbal die steeds sneller van een berg afrolt. De sneeuwbal wordt groter en groter en verandert in een Social Media Lawine.

Grijp dus die kans! Goede verhalen worden gedeeld en gaan viraal.

Hoe werkt het?

Webteksten, artikelen en blogs worden veelal gelezen op het moment dat deze live gaan. Dat is zonde van deze content wanneer het bij dat ene moment blijft. Social Media Content Marketing is bij uitstek geschikt om content (opnieuw) onder de aandacht te brengen.

Immers, iemand die jou pas sinds vandaag volgt heeft alle updates van gisteren en daarvoor gemist. En als je ’s middags online kijkt, dan scrol je echt niet meer door alle updates van die ochtend heen.
De kracht van communicatie is herhaling. Daar is Social Media Content Marketing bij uitstek geschikt voor.

De Digitale Herrieschopper scant jouw webteksten op interessante feiten en zet deze om in updates met links naar de website. De updates plannen we vervolgens in om ze op de ideale momenten te publiceren.

Tarieven Social Media Marketing

Informeer naar de mogelijkheden

De voordelen van Social Media Content Marketing

Bezoekers website: +56%
Nieuwsbriefabonnees: +23%
Free publicity door liken en delen van content: +45%
Triggers en verkoopkansen: +59%
Verdieping naar uw bestaande netwerk: +72%
Groei netwerk: +48%
Terug naar boven