Nieuwsbericht schrijven

Regelmatig een nieuwsbericht schrijven en publiceren geeft uw doelgroep een goede reden om naar uw bedrijfswebsite terug te keren. Een website is immers een afspiegeling van de bedrijvigheid en mensen willen nu eenmaal (iets) nieuws op uw website zien.

Geregeld een goed nieuwsbericht schrijven houdt een bedrijfswebsite dynamisch. Door content te publiceren waarin de behoefte van de klant centraal staat, neemt de waardering voor uw bedrijf toe. Contentmarketing met goede nieuwsartikelen verandert vreemden in vrienden, vrienden in klanten, en uw bedrijf in dé expert die geraadpleegd moet worden.

Wanneer deze potentiële klant uw producten of diensten dan ook daadwerkelijk nodig heeft, zal hij daarvoor het liefst bij u aankloppen. Immers, door het schrijven van nieuwsberichten is uw bedrijf een bekend en vertrouwd gezicht geworden dat verstand van zaken heeft.

Ja, maar…
“…waarover moet ik een nieuwsbericht schrijven?”
“… hoe moet ik een nieuwsbericht schrijven?”
“… ik heb geen tijd om een nieuwsbericht te schrijven.”
“… ik kan geen nieuwsberichten schrijven en ben liever met andere dingen bezig.”

Contentmarketing

Een nieuwsbericht schrijven met relevante inhoud voor uw doelgroep zorgt voor positieve aandacht van potentiële klanten. Contentmarketing creëert bij uw doelgroep een voorkeur voor uw merk of vraag naar uw producten en diensten.

Door mijn journalistieke ervaring denk ik vanuit uw klant en stel ik de juiste vragen vanuit zijn perspectief over wat hij wil weten. Een nieuwsbericht schrijven betekent relevante inhoud voor uw klant schrijven. En dat helpt uw bedrijf aan meer business.

De input voor uw nieuwsartikelen verzamel ik door de actuele ontwikkelingen in uw branche te volgen waarna ik in overleg met u nieuwe initiatieven neem om uw bedrijf op een positieve en creatieve manier onder de aandacht te brengen.

Schakel de Digitale Herrieschopper in voor redactionele ondersteuning en u hebt praktisch geen omkijken meer naar het schrijven en publiceren van relevante nieuwsberichten op uw bedrijfswebsite, terwijl de expertstatus van uw bedrijf groeit.

Wilt u redactionele ondersteuning?

Bouw nu aan uw bedrijf en laat regelmatig nieuwsberichten schrijven en publiceren.
Vraag vrijblijvend om meer informatie.
  Hoe kan ik helpen?

  Uw Voordelen

  • Uw belangrijkste boodschap bovenaan
  • Vreemden Vrienden  Klanten
  • De inhoud is wat uw doelgroep wil lezen
  • U bouwt een relatie met doelgroep op
  • Het triggert de lezer en maakt nieuwsgierig
  • Het zorgt voor terugkerende klanten
  • Bondig en heldere schrijfstijl
  Terug naar boven