Hoog in Google scoren in 5 stappen

Hoog in Google scorenHoog in Google scoren en bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines staan. Het is een wens van vele ondernemers. Echter, er is maar één eerste plek en één top tien van zoekresultaten, dus hoe pak je dat aan?

De truc zit hem in het vinden van het ideale zoektwoord voor de webteksten. Dat ideale zoekwoord is die zoekterm waarop de doelgroep zoekt om jouw producten en diensten te vinden.

Dat klinkt makkelijker dan het werkelijk is, want er zijn vele factoren van invloed op de zoekresultaten. Doordat ik als redacteur al jaren professionele webteksten schrijf, heb ik me meer en meer verdiept in de factoren die ervoor zorgen dat webteksten hoog in Google scoren.

Daardoor weet ik:

  1. het ideale zoekwoord te vinden en deze zo te gebruiken om hoog in Google te scoren;
  2. wat de succesformule is voor het schrijven van teksten die hoog in Google scoren;
  3. dé manier voor het publiceren van teksten die hoog in Google scoren;
  4. hoe ik Google de juiste aanwijzingen geef om de website hoog in de zoekresultaten te positioneren.
  5. het geheim van Pagerank waarmee hoog in Google scoren minder tijd neemt.

Ook ken ik een hulpprogramma voor zoekwoorden en enkele praktische tools. Hoog in Google scoren wordt daarmee nog makkelijker. Daarom heb ik een uitvoerig stappenplan geschreven waarmee je gericht hoog in Google scoren kunt. Ik weet dat dit werkt, want mijn webteksten scoren hoog in Google, dankzij jarenlang uitproberen, experimenteren en perfectioneren.

Het werkt. Je hebt mij toch ook gevonden?  Maak het jezelf daarom makkelijk, maar realiseer wel dat dit grote gevolgen heeft voor jouw website, wanneer je hiermee aan de slag gaat.

Je genereert namelijk niet zomaar wat extra bezoekers. Nee, je genereert bezoekers die daadwerkelijk op zoek zijn naar jouw producten en diensten. Je genereert dus potentiële klanten, besef dat goed!

De resultaten zijn concreet en meetbaar. Direct door hogere bezoekersaantallen op jouw website via Google, (in)direct door meer opdrachten of verkopen.

Stel jezelf daarom het volgende doel voor dit jaar: hoog in Google scoren en beter gevonden worden. Dit is hét moment om er mee te beginnen, want laat je de website niet hoog in Google scoren, dan doet de concurrent het.

Vertel me meer