Goede teksten die de aandacht van klanten trekken!

Goede teksten maken uw website vindbaar in zoekmachines. Goede teksten vertellen op een aansprekende manier wat de klant wil weten over het product. Goede teksten halen hem over om contact op te nemen of om te bestellen.

Ik weet uit ervaring wat goede teksten kunnen doen. Ik zag teksten waardoor websitebezoekers vertrekken en herschreef ze tot goede teksten die producten in de webshop verkopen. Ik stelde als “klant” vragen waar ondernemers zelf nooit op waren gekomen, en verwerkte de antwoorden in de tekst.

Dat ene stukje informatie, juist dit antwoord dat de ondernemer hierdoor paraat had. Dat gaf die klant net dat beetje extra vertrouwen en maakte die belangrijke eerste indruk. Vanwege die meerwaarde veranderde de vreemde in een vriend, en werd een klant.

Een goed geschreven tekst is het verschil tussen failliet gaan en geld verdienen, tussen zelf aanrommelen of het in één keer goed laten opschrijven, tussen een hobby en professioneel ondernemen.

Goede teksten zijn dé beslissingsfactor voor de klant om in actie te komen. Maak daarom nu een goede keuze!

goede teksten schrijven

3 goede teksten voor een vaste prijs.

€ 295 exclusief btw (Zie de voorwaarden op deze pagina.).

  Enkele van mijn ingrediënten voor goede teksten

  • Actieve zinnen en een krachtige boodschap.
  • Antwoorden op vragen van uw klanten.
  • Duidelijke woorden en informatie die uw klant begrijpt.
  • Een aansporing voor de klant om actie te ondernemen.
  • Een tekstlengte van 250 tot 350 woorden voor de leesbaarheid.
  • Zoekwoorden die de tekst vindbaar maken in Google.

   

  Doe ook uw voordeel met goede teksten

  Praktische tips voor de starter

  Voorwaarden Opstartdeal

  • Alleen voor startende ondernemers.
  • Het is uw eerste bedrijf.
  • Het bedrijf is het afgelopen jaar gestart of gaat starten.
  • Een nieuwe handelsnaam toevoegen telt niet mee.
  • De teksten zijn bestemd voor de bedrijfswebsite.

  Veel gestelde vragen

  Professionele goede teksten zijn een investering. Wanneer een website en logo professioneel ogen, dan is het wenselijk dat de teksten hetzelfde uitstralen. Anders doet het een afbreuk aan het ander.

  Kijk er eens op deze manier naar: stel dat dankzij mijn goede teksten 10% meer bezoekers op de website komen en het hen triggert om contact op te nemen of een bestelling te plaatsen. Hoe snel is deze investering voor die paar goede teksten er dan weer uit? Een goed geschreven verhaal is dé beslissende factor voor de klant om in actie te komen.

  Helemaal goed! Dan neemt u gewoon nog een keer drie goede teksten af.
  Prima! Elke tekst kan tot een jaar na aankoop geschreven worden. Is het nu niet nodig, dan kan het later worden gebruikt wanneer er nieuwe inzichten zijn die ook verwerkt moeten worden in goede teksten. Dat komt mooi uit, want het kost dan geen extra geld.
  Nee, de teksten hebben een vaste prijs die al zeer scherp is.
  Wanneer u kiest voor deze deal en mij dat laat weten, neem ik contact met u op. We nemen dan samen een aantal dingen door voor het schrijven van goede teksten.

  Ik stel inhoudelijke vragen en verzamel input die deels bij u vandaan komt. Tenslotte bent u de inhoudelijk expert op uw vakgebied. Ik schrijf slechts uw woorden en boodschap op, waarbij ik door de ogen van uw klant kijk om het goed te verwoorden.

  Vervolgens stuur ik een eerste versie van de tekst waarop ik feedback ontvang. Daarna volgt een verbeterde versie en zo plaatsen we steeds de punten op de i.

  Tijdelijk nog verkrijgbaar: 3 goede teksten voor een vaste prijs

  Er zijn nog een paar deals voor startende ondernemers over. Wacht dus niet te lang. Eind volgende week kan de deal aflopen.

  Terug naar boven