10. Oefenen Elevator Pitch

Tot slot een oefenfilm voor uw Elevator Pitch. Hier komt het begrip Elevator Pitch trouwens ook vandaan. Het idee erachter is dat u in de lift stapt bij iemand die uw bedrijf verder kan helpen. Echter, er is maar weinig tijd voor uw verhaal. Zodra deze persoon zijn etage bereikt zal hij uit de lift stappen. U moet dus voor die tijd uw verhaal verteld hebben!

U kent nu de opbouw van een Elevator Pitch en hebt enige tools om er speelse varianten mee te maken. Om van een Elevator Pitch een succes te maken zult u nu aan de slag moeten en flink oefenen. Pak uw antwoorden, oneliners en alles wat u verder hebt bedacht. Maak een aantal mooie formuleringen en probeer ze uit op netwerkbijeenkomsten.

Deze artikelen blijven nog ongeveer een half jaar beschikbaar vanaf nu. Dat is een bewuste keuze om te motiveren er nú actief mee aan de slag te gaan. Doe dat dus ook! Ga aan de slag en oefen!

Samen oefenen
Vraag aan ondernemers hoe uw pitch op hen overkomt. Alleen met zulke waardevolle feedback kunt u een pitch aanscherpen en afstemmen. In dat kader heb ik nog een uniek aanbod om samen te oefenen. Een paar keer per jaar houd ik workshops Elevator Pitch maken, exclusief voor die personen die deze serie artikelen hebben gelezen.

Hier breng ik ondernemers bijelkaar die uw bedrijf niet kennen, wel luisteren naar uw pitch en waardevolle feedback geven over hoe de pitch bij hen overkomt. Zij kijken immers met een heel ander oog naar uw business.

De theorie ligt hier op de achtergrond, die kent u immers al. In de workshop gaat u praktisch aan de slag met elkaar. Het is dus oefenen, aanscherpen, oefenen, aanscherpen, en nog eens oefenen. 

Bekijk hier het aanbod voor de workshop Elevator Pitch maken!

________________________________________________________________________