Over mij

‘Teksten schrijven met een goed verhaal. Uw verhaal.’
De Digitale Herrieschopper brengt opdrachtgevers onder de aandacht bij klanten.

De Digitale Herrieschopper verzorgt de redactie, communicatie en marketing voor bedrijven. Onze freelance redacteur heeft een neus voor nieuws. Onze tekstschrijver herschrijft teksten in relevante content voor uw doelgroep. En onze copywriter gebruikt de kracht van communicatie.

Zo creëert de Digitale Herrieschopper gericht digitale tamtam met als eindresultaat een tekst die uw potentiële klant triggert. Het maakt hem nieuwsgierig, vertelt hem wat hij wil weten, en zorgt ervoor dat hij de door uw gewenste actie onderneemt.

Samen met professionals op andere gebieden, zoals webbouwers, vormgevers en fotografen, zorgt de Digitale Herrieschopper dat tekst en beeld op uw website tot zijn recht komen.

Tekstschrijver Utrecht

De Digitale Herrieschopper werkt vanuit de centraal gelegen stad Utrecht. Hierdoor is het mogelijk om opdrachtgevers via de (digitale) snelweg in heel het land makkelijk te bereiken. Dankzij het netwerk van gespecialiseerde tekstschrijvers kunt u altijd bij de Digitale Herrieschopper terecht en elke soort tekst laten schrijven.

Henk-Jan de Meer

Al tijdens de opleiding journalistiek trok ik erop uit op zoek naar nieuws en publiceerde ik als freelance journalist mijn eerste krantenartikelen. Daarna ging ik aan de slag als nieuwsmaker bij verschillende brancheorganisaties, waar ik als redacteur op de afdeling Communicatie de digitale media verzorgde. Het freelance tekstschrijven bleef echter en in 2010 werd de freelance tekstschrijver Utrecht een onderneming. Sindsdien combineer ik ondernemen met reizen en teksten schrijven, en zet ik uw input om in digitale kansen.

Terug naar boven