Over mij

De Digitale Herrieschopper wordt gerund door Henk-Jan de Meer, die de kneepjes van het vak leerde op de Opleiding Journalistiek. Al tijdens de studie trok ik erop uit om op zoek te gaan naar nieuws. Dat leidde vrij snel tot publicatie van de eerste journalistieke artikelen, en af en toe een primeur of voorpaginanieuws, in het Nieuw Kamper Dagblad | de Stentor.

Van vrijwel alles valt nieuws te maken. De verhalen liggen soms echt letterlijk op straat voor het oprapen, wanneer je met een goede journalistieke bril om je heen kijkt. Nog steeds halen mijn verhalen vaak de publiciteit, dankzij de journalistieke insteek die ik voor persberichten kies.

Al ruim tien jaar werk ik als nieuwsmaker & nieuwsjager, als tekstschrijver & copywriter, als journalist & redacteur voor mkb-bedrijven en brancheorganisaties. Ik gebruik de kracht van communicatie om teksten te schrijven met relevante informatie voor de doelgroep.

Relevante informatie die hen prikkelt, hen nieuwsgierig maakt waardoor ze meer willen weten, en de gewenste actie (van opdrachtgevers) ondernemen.

Teksten schrijven met (iets) nieuws.
Teksten schrijven met een goed verhaal.
Teksten schrijven die opdrachtgevers onder de aandacht bij hun klanten brengt.

Dat is mijn specialisatie.


Tekstschrijver Utrecht

Ik werk vanuit de centraal gelegen stad Utrecht. Opdrachtgevers in heel het land zijn zo snel via de (digitale) snelweg te bereiken. Door het netwerk van specialisten aan tekstschrijvers, vormgevers en websitebouwers ontzorgen we jou volledig bij zowel de offline als online communicatie.

tekstschrijver utrecht

DE VUURTOREN
Vuurtorens laten hun licht schijnen op de zee. Zij waken over schepen om hen te beschermen tegen gevaar, door hen te informeren welke koers ze het beste kunnen varen.

Journalisten, redacteuren en tekstschrijvers laten hun licht schijnen op de maatschappij.
Zij waken over de mensen die daarin leven, en beschermen hen tegen misstanden door het publiek te informeren over wat er speelt, zodat ook zij hun richting kunnen bepalen.

Terug naar boven