Content Marketing

Content Marketing is het vertellen van verhalen aan uw klant. Verhalen met gevoel. Verhalen met passie. Verhalen waarin deze mensen zich herkennen en dit als het ware zelf beleven.

Het draait bij Content Marketing om het creëren van een positief gevoel bij de klant. Dat zorgt voor buzz, want als mensen het leuk vinden, dan delen zij het graag met vrienden. Via social media gebeurt dat vaker dan ooit en de beste aanbeveling komt nog altijd van een bekende.

Het aanbieden van relevante teksten. Het leveren van toegevoegde waarde leveren aan uw klant. Dat staat centraal bij Content Marketing. Al is de verkoop van producten en diensten wel het einddoel.

Content Marketing zorgt ervoor dat potentiële klanten een sterke voorkeur voor uw onderneming krijgen. Wervende teksten creëren de vraag naar uw product. Informatieve teksten zijn de brug die uw doelgroep met uw onderneming verbind. Effectieve Content Marketing verandert uw onderneming in dé expert en vergroot uw betrouwbaarheid.

Regelmatig teksten laten schrijven die uw klant informeren en enthousiasmeren. Dat is Content Marketing. Daarmee bouwt u een trouw en loyaal publiek op. Hoe meer journalistieke verhalen, des te groter de waardering en uw online zichtbaarheid. Verhalen waaruit de passie en liefde voor het vak blijken. Bij u. Bij uw onderneming. En bij uw klanten.

Wilt u aan de slag met Content Marketing?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij deze tekstschrijver.

 

Mijn 5 garanties voor uw Content Marketing

  • Vreemden Vrienden Klanten Ambassadeurs Vreemden
  • Journalistieke artikelen met inhoud die uw klanten willen lezen.
  • Uw belangrijkste boodschap in elke tekst bovenaan.
  • Toename social presence en waardering: meer likes en delen.
  • Triggers in teksten die zorgen voor verkopen.

Terug naar boven