Content Marketing

Content Marketing is het vertellen van verhalen aan uw klant. Verhalen met gevoel. Verhalen met passie. Verhalen waarin deze mensen zich herkennen en dit als het ware zelf beleven.

Het draait bij Content Marketing om het creëren van een positief gevoel bij de klant. Dat zorgt voor buzz, want als mensen het leuk vinden, dan delen zij het graag met vrienden. Via social media gebeurt dat vaker dan ooit en de beste aanbeveling komt nog altijd van een bekende.

Het aanbieden van relevante teksten. Het leveren van toegevoegde waarde leveren aan uw klant. Dat staat centraal bij Content Marketing. Al is de verkoop van producten en diensten wel het einddoel.

Content Marketing zorgt ervoor dat potentiële klanten een sterke voorkeur voor uw onderneming krijgen. Wervende teksten creëren de vraag naar uw product. Informatieve teksten zijn de brug die uw doelgroep met uw onderneming verbind. Effectieve Content Marketing verandert uw onderneming in dé expert en vergroot uw betrouwbaarheid.

Regelmatig teksten laten schrijven die uw klant informeren en enthousiasmeren. Dat is Content Marketing. Daarmee bouwt u een trouw en loyaal publiek op. De kracht van communicatie is en blijft herhaling.

Goede content vergroot uw naamsbekendheid. Hoe meer journalistieke verhalen, des te groter de waardering en uw online zichtbaarheid. Verhalen waaruit de passie en liefde voor het vak blijken. Bij u. Bij uw onderneming. En bij uw klanten.

Wilt u aan de slag met Content Marketing?

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan bij deze content schrijver. Dan kent u uw mogelijkheden.

 

Mijn 6 garanties voor uw Content Marketing

  • Vreemden Vrienden Klanten Ambassadeurs Vreemden
  • Journalistieke artikelen met inhoud die uw klanten willen lezen.
  • Content marketing met uw belangrijkste boodschap bovenaan.
  • Content creatie die uw naamsbekendheid vergroot.
  • Toename social presence en waardering: meer likes en delen.
  • Content met triggers die lezers activeren en aansporen tot kopen.

Dit vinden klanten

Lees de klantbeoordelingen →

content schrijver content marketing

Werkwijze content marketing

Het schrijven van content begint met een persoonlijk gesprek. Hierin vraag ik naar enkele praktische en inhoudelijke zaken, zoals het doel en de doelgroep van de content. Daarna doe ik research naar het onderwerp waarna ik een plan van aanpak zal voorstellen.

Na uw akkoord ga ik de eerste versie van enkele teksten schrijven. U geeft vervolgens als inhoudelijk expert feedback hierop, waarmee ik de content verbeter tot er een goede tekst is geschreven.

Content laten schrijven door een professionele content schrijver levert kwaliteit, tijd en winst op.  Het zorgt voor heldere content die geschreven is vanuit het perspectief van uw klant.

Ja, ik wil meer weten over content marketing

Terug naar boven